Tuesday, October 26, 2010

Mimy! aku ada wedges jugak!

hahaha tajuk kasi mimy alert..saje jek..kawanku Mimy sejak 2 menjak ni asyik beli kasut wedges yg cantik dan gojes jek..aku tgk dia pakai pun terasa la nak memilikinya jugak..tp bukan amik kau punya tau Mimy.. last time pergi danau Kota aku takde feel nak beli.byk naa tak berkenan..cerewet mcm ke hape je aku ni..

hari ni pergi teman Julie nak beli kasut..aku tryla satu kasut..katanya try..lepas tu rasa mcm cantik pulak..eh eh...kaki aku suka kasut tu pulak..babap kaki tu..mengada2..mentang2 nak raya Haji...

ok aku dah beli...diskaun 25% lalalalalala....
kat Balalaca je...dlm ampg point je..aku ni bukan rajin dah jenjalan jauh2..
Previous Post
Next Post

About Author

10 comments:

  1. cantekla wedges tu...aku pun suka gak hehe

    ReplyDelete
  2. nak bagi aku jadi penjeles la..dah la color grey lak tu..dosa...sila pakai masa kawen aku yer...warna dah ikut tema perantin

    ReplyDelete
  3. cntik lah eri chan...mmg skrg pesen wedges kan...

    ReplyDelete
  4. chantiklaaa...serius memang chantik...bekenan wooo.....

    ReplyDelete
  5. cun rr beb...sama cam wedges aku kaler grey jugak..tapi aku nyer dah buruk..huhuh nak beli baru jugak la...

    ReplyDelete
  6. weeiiii!!! cantikk gilozz!! aku memang tengah dok giler nak berwadges gak nie.. tapi lom jumpa yg berkenan gak! owhh kat AP yer! ok... jgn marah kalau kasut kite berkembar nanti! hahahaha.... :p

    ReplyDelete
  7. posh; wedges ni best la...titiber jadi tinggi..

    mimy; kaedahnya kan!

    hanim; sila beli 1 at least!

    nid; rembat cepat..kat utara ada je mall kan..

    purple; sila ganti..demand dgn en shukri

    neena; ada 3 kaler...depan2 kedai dia letak..heheheeheh

    ReplyDelete
  8. kaler merah takde nok. ada light brown dgn black selain kaler aku beli ni.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.