In

Ipoh - Perjalanan Dengan Tren Elektrik KTM (ETS)

harga tiket RM35 seorang untuk pergi sahaja. kalau pergi balik sila darab 2. memang agak mahal macam dari KL Sentral ke KLIA menggunakan ERL. tapi jimat masa dan laju. perjalanan dianggarkan 2 jam 13 minit dan tren akan berhenti hanya pada 9 stesen.

KL Sentral. dah berapa tahun tak datang daaa

ok tak nak jenjalan pergi rumah mama Zcat...kekekek

tempat beli tiket...tapi bukan beli tiket tren elektrik tau

dah 10 tahun.. ye sangat berjasa komuter balik UKM, Putra-LRT pergi ulang alik kerja.

next time nak pergi Genting beli tiket kat sini je..

nak fly murah pun boleh.ooo seumur hidup pernah sekali je vacation naik kapal terbang..tapi MAS ok. bukan Air Asia..sebab dah lama sangat...tahun 1997

ok..inila ETS. tempat beli tiket tren elektrik


zcat dah beli tiket awal2 lagi..jadi kami tak beli tiket hari perjalanan tu...senang....

Related Articles

6 comments:

  1. esok jejak epot AA. yahuuuuu!!!!!

    ReplyDelete
  2. bestnya naik tren... nak cuba jugaklah sampai taiping.. leh singgah zoo.

    ReplyDelete
  3. bley thn gak fare dia yek. schedule dia ok tak sis?

    tetibe cam nk blk ipoh nek train hehe

    ReplyDelete
  4. NM;wah sukenya esok cuti jugakkk..yeay..

    azmask; sila2 la cuba yer..tapi sampai taiping takdela tren elektrik..masa pergi hari tu rel letrik sampai penang belum siap2..

    greenjade; ye menepati masa..sangat digalakkan naik tren balik Ipoh. pasti takde jem..

    ReplyDelete
  5. cepat cepat segera...aku plan nk naik ETS gak ke ipoh..kalau jadi..hahaha..amin

    ReplyDelete
  6. ko naik jelah dulu jenjalan mimy weh...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...