Friday, June 24, 2011

Pak Tam, Gombak

titiba my BFF Ann email ajak pergi makan2. katanya nak makan besau. wah..bunyinya macam kenyang..jadi siang tak boleh makan banyak...

setelah dipilih2..maka kat Gombak jugak kami kena jumpa. ini tak aci...lain kali kena datang Ampang pulak..lagi kalau cik selalu lambat sampai tapi rumah dekat a.k.a Mimy...kena warn kalau lambat kena belanja. lagi boleh eksen dengan kami sebab dia baru dapat cek dividen koperasi telekom.

harusla Mimy dan laki cepat2 datang nak elak dibelanja. yang tak boleh blah kalau kena belanja kawan2 kena advance dulu sebab cek belum clear. sabo jek aku. pernah ke korang dengar ayat "aku belanja, tapi korang advance dulu" apakah belanja namanya itu???

last2 yang lambat sampai aku dan Ann..hahaha..hahahah ya ya gelak lagi sebab kami selalu datang awal. kali ni Ann pulak jemput aku dari rumah sebab aku malas nak drive. hehe..dah sampai Gombak, 3 orang kawan ni rupanya tengah buat ketupat..ish ish ish..belum raya lagi tau...puasa pun belum...

air kedondong asam boi. terbaik...sedap gilakssssss
air laki bini. yang kecik tu Mimy, yang besar Megat..hahaha
ni air reen, apakah nama airnya aku tak ingat..macam segan je warna dia
tomyam seafood. memang sangatlaaaa sedap....siap ada ketam tu yang aku tak tahan..
telor dadar  ni jugak yang best. lagi2 bila dicubit ramai2..haha transfer DNA

ya semua makanan sudah tiba?

kitorang mintak masak stim. sekali yang datang masak 3 rasa. tapi tak berapa sedap la..

ni pulak sup tulang, diorang sebenarnya nak order sup ekor. aku tak makan pulak..

licins!

laki bini sengih

kamera woman dah keluarkan kamera dialaaa

aku pakai SE je....apa nak tukar hp baru? aku tak mampu la weh...
ya akhirnya yang belanja Puan Ann. sebab dia memang dah bagi hint nak belanja kami semua. wah katanya ada duit belen2 sebelum gaji..semua sekali RM95.90. diskaun 90 sen je....ada? ada ko dapat diskaun lagi tinggi tak?

thanks Ann sebab belanja kawan2 sengal ni. yok yok lepas ni mari kita pau Puan Mimy pulak.....kekekekeke....aku siap nak bawak zcat lagi....diorang semua ni belum jumpa dia....aku bawak nanti bukan nak mintak restu korang tapi nak bagi dia bersosial dengan korang2 pulak...heheheheh
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. meriah kan camni...ratu lama dah tak berjimba2 camni..

    ReplyDelete
  2. seronok kengkawan dekat... kengkawan baik saya semua jauh2. Dapat jumpa setahun sekali jek.

    ReplyDelete
  3. nama aku jugakkk ko jaja kan nak belanja...sabar je haku....

    ReplyDelete
  4. sedap nye kalo dpt makan tomyam seafood yg fresh

    ReplyDelete
  5. pastikan selepas ni sampai pada waktu yang ditetapkan ataupun lewat 15-30 masih boleh dimaafkan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.