In

Hailam Kopitiam (Wangsa Walk)

semalam tiba2 je zcat nak makan2..sambil bawak keta sambil kepala ligat fikir nak makan apa...macam2 kopitiam di fikiran...Coffee Box, Bangi Kopitiam.. er..lagi..lagi...... last2 pergi Wangsa Walk belek kedai mana patut singgah. last2 nampak Hailam Kopitiam. parking pun cantik2 je ada
milo dinosaur RM4.80

tuna egg sandwich roll RM5.60 - recommended

vegetarian roll RM3.90

3 tier tea RM4.20
order lagi satu sambal sandwich special tapi tak ambil gambar pulak..dan lagi rasanya tak mahu order dah kot sebab oily sangat..muak pulak makan...er..er..

HAILAM KOPITIAM (WANGSA WALK)
32G Jalan Wangsa Delima 11
Wangsa Maju KL

apa pun kelam kabut je makan malam tu..nak habiskan semua benda berninyak2 ni...tapi tempat duduk memang best...yang pasti..aku tak datang dah kot..hehehe

Related Articles

3 comments:

  1. kat bangsar pun ada cawangan dia baru nak bukak...tak terjah lg..tak rasa pun nak pi

    ReplyDelete
  2. tak best sangat pun..kerusi je best..hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...