In

Halal Product Checker

uh macam susah kan orang seperti aku yang tak subscribe internet kat phone. lagi phone zaman 4 tahun sudah memang ketinggalan la dari segi wifi...kalau browse je harus melambung bil celcom aku...

kalau titiba rasa nak tahu status halal barang2 yang dibeli kat supermarket tu memang tak dapat google la time2 tu jugak. jadi masa pergi Mydin USJ terjumpa kiosk Halal Product Checker ni. macam best pulak..



kan senang kalau kiosk ni ada kat mall2 besar terutamanya..takde de rasa was2 nak beli tu nak beli ni..

Related Articles

4 comments:

  1. 1st time tgk kiosk halal ni..bagusnya kalu semua supermarket ada bnda ni...senang nk cek..

    ReplyDelete
  2. memang. sangat2 digalakkan diorang letak kiosk macam ni.

    ReplyDelete
  3. gud kiosk patut ada letak kat memana saja groceries shop

    ReplyDelete
  4. lagi bagus kalau dapat simpan list dalam handbag...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...