In

Lake Garden, KL

petang2 berjalan2 di Lake Garden.mari pakai kasut yang sesuai..jangan pakai heels atau selipar ya..


oppss..salah pakai jeans!

tukar..tukarrrrrrrr

parking free...kencing? kena bayarla...



dah jalan sikit nak main cak-cak pulak




tak dinyatakan berapa km

tak habis jelajah. jadi ada harapan nak datang lagi...YAY!

kami terlepas tren ni. 50 sen je..ok ok next time pastikan datang dan tempat nak naik. jangan lewat2..jam 7 petang memang dah tak jalan dah..

bridal bouquet flower

bila pulak saya nak pegang....awak bila nak bagi laaaaa???

Related Articles

10 comments:

  1. taman botani perdana? canteknya tempat ni...

    ReplyDelete
  2. best kan kalau peneman kite punya hobi yg sama.g memane..buat apa..sume together2 :)

    ReplyDelete
  3. mmg cantik tempat nie sis...
    i loike the flower toooo....

    ReplyDelete
  4. amik oksigen di taman yang cantik.

    ReplyDelete
  5. kalau luas mcmtu, alamatnye sehari suntuk la kat sini :)

    ReplyDelete
  6. sebab tu kena pakai kasut yg betul..kitorang datang dah lewat.. tak habis cover semua tempat

    ReplyDelete
  7. sweetnya eri chan n zcat....bagus beriadah mcm ni..bdn pun sihat...nmpak mcm zcat dah susut lah eri chan..maintain comel...:)

    ReplyDelete
  8. ye hanim, kita pulak membesar ni...dia banyak join marathon tahun ni..penuh schedule setahun...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...