Monday, June 27, 2011

Sekinchan Ikan Bakar, Ampang

mak datang jengah anak dara dia dah makan ke belum. hihi..kes mengeteh dengan kawan2 sampai jam 4:30 pagi kemudian round2 keliling bandar tengok lampu2 berkerlipan sampai subuh......haishhh..

ingat nak try tupai2 baru buka outlet kat Ampang Waterfront. tapi siang kannn..jadi terus ke Ampang Waterfront 2 untuk makan tengahari.

sampai2 terus pilih ikan. aku pilih kembung untuk mak & abang, aku pulak pilih pari. kemudian ambil sayur kailan..semuanya dibakar...paru buat goreng..

Mak RM1.50
Aku RM4.00
Abang RM1.80
RM2.00


RM3.00

kejap ada banyak
kejap je dah licin

 
muka puas hati

 thanks Mak sebab belanja makan....huhu...

ikan bakar;
ikan pari - RM15 @RM7/100gram
ikan kembung - RM8 x 2 ekor RM16
sayur kailan bakar RM3.00
nasi putih - RM1 x 4 pinggan
semua RM50.30

kepada yang pernah makan ikan bakar kat Umbai tu memangla Sekinchan tak boleh lawan..nak rasa kelainan bolehla...apa pun aku sengaja nak try outlet yang baru..

address;
No 46 Jalan AWF3
Ampang Waterfront 2
68000 Ampang Selangor
Tel: 03-4292 9557
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. tak citer pun baper habis ekkkkk...ada org ckp tak worth it ko rasa??

    ReplyDelete
  2. salam
    sedap sangat tgk
    tapi lepas makan cuba laaa surf
    http://rawatanislamtasnim.blogspot.com/
    buat rawatan plak

    ReplyDelete
  3. aku tak pegi lagi sebab ramai yang kata tak berapa nak sedap...membuatkan kemahuan untuk cuba terbantut sudah, ko rasa macam mana pulak?!!

    ReplyDelete
  4. ok ok jek...aku rasa pergi pun sebab nak test..nak mengulang selalu tu takdelah...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.