Wednesday, June 8, 2011

Ipoh - Breakfast di Panettone, KL Sentral

last saturday nak ke ipoh naik tren elektrik. kali pertama nak naik direct ke bandar Ipoh. tiket RM35. ok sebelum masa bertolak, mari makan isi perut dulu.






RM5.90 saya punya

RM6.90 dia punya. oh dia kata dia boleh masak american breakfast ni..ok..ok..
memang sedap makanan2 yang kami pesan. boleh kembali lagi ke sini dan makan breakfast.hehe..
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. sini pun ko sempat gak nak makan kan..iskk dak berdua ni mmg kuat makan

    ReplyDelete
  2. breakfast je nok...ko ni sian kitorang lapa..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.