In

Ireland's Potato At 1MK

selepas dah puas (tak puas sebenarnya!) di lake garden, kitorang pun pergi FF 1MK sebab nak mandi. yay sekarang rutin keluar je bawak baju2 untuk disalin. kot2 tiba2 ada plan nak beriadah. sebenarnya memang nak beriadah..tapi dahjadi lain pulak..jadi jalan2 tengok pemandangan hijau..hehe.

dah mandi tu terus solat maghrib la dan tunggu isyak la. tengah2 solat tiba2 takde api..ko gelap giler......titiba aku dengar zcat panggil "Anis..Anis.." ah sudah, aku tengah solat..teruskan je..dahla sorang2. lepas tu tak bawa handphone. at least kalau ada boleh juga on light. so gelap2 la aku lipat telekong dan keluar dengan tudung yang tah apa2 pakainya...ler sekali di luar kawasan surau & toilet terang benderang je. oh patut komen ni, at least letakla emergency light kan..naya je nasib aku sorang malam tu..kalau ada.........tak mahu type la kan...cool beb..cool..kubur gelap..ingat tu je..

untuk alas perut sementara nak Isyak kat tempat lain, kami pun try makan Ireland's Potato.


jom makan! cheese sangat menyelerakan...tapi harganya RM11.80
Ireland's Potato
1-Mont Kiara
Unit LG-7 1Mont Kiara
Jalan Kiara, Mont' Kiara
50480 KL

Related Articles

5 comments:

  1. sah jb mmg takde ireland potati ni!cheese dia mak ai...meleleh2 serupa cam air liur yg menengoknye kat sini ha...sedap tak cheese dia?

    ReplyDelete
  2. pergh cheese dia terbaikla ratu....gila babeng..tp reganya mahal bebeno. makan untuk blog saje.....

    pesal private blog..tak dapek dah baca blog ratu...problem ka?

    ReplyDelete
  3. meanrikla nok...ko telah memperkenal kan fast food yg wajib aku terjah...

    ReplyDelete
  4. aku kenalkan je..blanje tak..ok..haha

    ReplyDelete
  5. takpe mie...aku sanggup temankan ko makan, jom

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...