In

Suprised Gift

ok..aku takde citer berhari2..jadi jangan rasa tak sedap nak klik kat blog aku lagi untuk baca entry baru. ye ye..kali ni aku aku type banyak2 citer..dan kemungkinan citer2 lepas ni pasal terima hadiah je...ahaks...bukan nak menunjuk ke hape.. ni appreciation to the giver la. pasal dia pun baca blog kan, kira tak dapat balas hadiah2 dia kita appreciate kat dalam blog ni...huhu..

ok..hadiah coklat memang tak pernah basi...cuma baginya dah lama..cuma baru nak citer...


hmm..coklat ni kecik2 je tapi sedap..ada nuts..tapi bila makan, comots..
ok yang baru terima lunch tadi..patutla ada orang sms tanya size apa jam 2:30pg!

Hard Rock Cafe Bangkok 1971...
yay! thank you zcat san....

Related Articles

8 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...