In

Aiskrim Potong..Teringat Zaman Kecik2 Dulu

selepas dah minum coffee, merayau2 kejap dalam The Sphere ni. takde la banyak sangat kedainya. lagipun kawasan ni jauh dari taman2 perumahan. lebih kepada bangunan2 pejabat.

elok je jalan2 dalam tu, dan dan nampak iklan aiskrim potong, nak time2 tu jugak. mengada betul. nasibla ada orang layan aiskrim RM1.50 ni.

zcat choose corn, i choose durian..YAY!

lets open it!

almost same color, but guys....2-2 yellow base..hehe

NAK? 

Related Articles

5 comments:

  1. nelson nya brand kan...aku layan gak

    ReplyDelete
  2. aku pun suka durian dgn jagung...pelik kalau gigit takdelah ngilu pun gigi bila makan ice krim ni kan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...