In

Satay Station, Ampang Waterfront

mencuba2 makan kat tempat baru...asal lalu je nak pergi carrefour ampang mesti nak toleh2 kiri kanan tengok kot2 ada kedai makan baru..alasan sangat kan..

kali ni nak try makan sate..tak banyak...dah supper katanya..

ini ialah cawangan satay station kat Kg Pandan tu
RM1.60 teh o suam

RM5.30 tembikai laici..memang superb!

sementara tunggu sate main angry bird jap...muka pun dah angry..haha

sate ayam sebatang 90 sen..order 12 batang RM10.80..gemok2 dan sedap..

sekali kuah sampai 3 mangkuk dia bagi


ada kugiran..tapi tak ambikla pulak...masa tu ada lagu tepuk2 tangan..wah aku pun tepuk2 tangan sekali


ada kedai2 kat aras atas


muka syok makan sate hehe  

Address;
Satay Station
No 1 Ampang Waterfront Foodcourt
68000 Ampang Selangor.

kedai ini terletak dipersimpangan ke Carrefour Ampang. senang jek nak pergi..amacam BFF? joms...

Related Articles

6 comments:

  1. cara hidangan dia nmpk sgt tradisional la...

    ReplyDelete
  2. Aku selalu mkn kt satay station desa pandan..
    mmg layan la kalo dpt seat yg dok bsila kt lantai tu..
    hehe!satay dia mmg superb!!
    lagi satu mee rebus bonda dia tu..
    walawehhh~~ =D

    ReplyDelete
  3. aku pun dah terjah tempat nie! bestt kan! :D

    ReplyDelete
  4. gemuk2 mmg nampak sate tu...kena la ngan rega dia 90sen sbatang...ske sate daging sebab ade tetel tengah2 :)

    ReplyDelete
  5. aku kg pandan belum jumpa lagi..lalu nampak dari tepi jalan cam best..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...