In

Terawal

last sunday pergi rayap2 dengan Ping kat jalan TAR. cuaca baik..redup jek..moh le jalan2 tengok kain..katanya..

aku pun melilau jugakla....dari hujung jalan ke hulur ke hilir...dah lapar pergi makan dengan Zam-zam Restoran lagi..pekena nasi beriyani ayam pulak...ish takde gambar..pasai aku tertinggal phone kat rumah..lalalalala..harusla banyak miscall dan mesej kena tengok balik karang.

bila hujan menitis, kami di dalam kedai kain2 di dereten Sogo. bila melintas masuk arked2..hujan lebat pulak. hm..jadinya sambil jalan tu sambil jinjit kakila...

balik rumah jam 6 petang. lega...dah tu naik LRT..senang kan. kalau naik kereta harus menangis sebab ada Standard Chartered Run 26th June tu. masa lalu-lalang kat LRT jenguk2 gak peserta dengan baju SC. kot-kotla nampak Zcat...dia ambik 5km...aku? lebih 5km shopping kat jalan TAR.hehehehe..

hasilnya?

nampak kat patung depan Kamdar..terus aku nak..er..er..

ingat JJ je ke jual baju kerja yang cantik? Kamdar ada jugak. aku belash je janji harga reasonable..RM39.90 je...(oh memang belum gaji..tapi mak bagi duit jadi beli hadiah untuk diri sendirila since mak tanya2..harijadi awak nanti nak apa?)

ok Ping bagi. viscose polka dot..lepas ni nak stripes pulak....boleh Ping?..

Related Articles

4 comments:

  1. ratu pun dh lama tak pakai opis attire ni sbb mls nk gosok.g site je kan...balasah kai tshirt je ari2.

    ReplyDelete
  2. motip ko tayang tag kemeja itu...hehehe..eh cotton tu baper ..jom serbu kamdar beli cotton

    ReplyDelete
  3. ratu, kalau boleh pakai t-shirt mmg aku beli t-shirt lawa2 jek pastu harus nak tepek kat blog gak..

    mimy; murah gilers....kamdar tengah sale sampai 50%..tapi english cotton dia takde...

    ReplyDelete
  4. polka dot tu mengingatkan ku sesuatu...thanks babe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...