In Hobby

Bekas Tin Carefree Pulak!

apa ingat kotex je ada buat bekas tin untuk letak pad? carefree pun ada tau... yaaa terus jadi grab dari rak di Mydin Mall kat Subang Jaya tu...percuma bila beli pantyliner 2 bungkus pek 40x2 la..Harga RM10.90 kot. ahh yang penting dapat tin...lepas tu tin tu rupanya ngam2 je letak pantyliner..letak apa2 pun boleh...



Related Articles

7 comments:

  1. Laaaa... Kak Azie baru tahu Kotex & Stayfree ada bekas tin macam ni. Selama ni dok isi dalam beg bunjut kecik jer..

    Wahhh nak cari lah, Macam best jer.


    GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

    ReplyDelete
  2. carefree la kak...hehe jgn tak cari..tapi kotex luxe edisi tin terhad. tak tahu masih ada kat pasaran or tak

    ReplyDelete
  3. la xtau pun carefree pun ada..yg kotex tu sy xjmpe2 eri chan.....

    ReplyDelete
  4. ni pun jumpa kat Mydin la hanim..taktaula tempat2 lain ada tak....best senang je nak bawak ke mana2..

    ReplyDelete
  5. hr tu ada tin choc cadbury classic gak..ingat nak simpan kan ko..sekali anak buah aku boboy letak guli da...ko tunggu la nanti dia dahbosan aku bg ko

    ReplyDelete
  6. hanim; semalam kita pergi watson midvalley masih ada kotak kotex luxe tu. RM4.90 je

    ReplyDelete
  7. adoiiii ada lagi tin carefree pulak...tapi betullah noks, buat simpan pantiliner memang elokkan. taklah bersepah di mata.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...