In

Coffee Bean At Taipan USJ

pagi breakfast roti je....sampai ke Taipan.


free coffee or tea with breakfast all day menu



egg & salmon RM17.80


eggs ben RM15.80




dengan citibank card anda dapat 20% diskaun. apa2 jenis pun. ok saya takde kad kredit satu pun...macam mana nak dapat diskaun? jawapannya, ajak kawan yang ada kad kredit citibank. hehehe.

sebenarnya langsung tak tahu akan dibawa makan kat sini. anyway egg ben sangat sedap..dan salmon tu amatla tebal isinya...

Related Articles

6 comments:

  1. habis aku yang laki bini takde kad kredit camner...kami kan orang sederhana..mana ada cc ni..by cash ajo..so tak dapek la makan murah...huwaa sedih

    ReplyDelete
  2. ble tahan gak rega dia...beso tak?kalau beso ok..puas ati :)

    ReplyDelete
  3. menarik...nampak pun dah tau pasti sedap

    ReplyDelete
  4. menariknya menu brekfest...sure xlunch mkn nie... :)

    ReplyDelete
  5. sebab tu tak lunch..jadik tea break je kat LP...memang besar dan kenyangla..

    mimy; aku pun taktau dia ada CC Citibank la.....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...