Thursday, June 30, 2011

Nutox; New Cleanser Radiance Cleansing Gel

ok ada sale 15% untuk produk bau Nutox di Guardian. harus belila...sebab aku ni combination skin. pagi kena pakai foaming/gel cleanser, petang/malam pakai cream celanser..tak ke mengada2 tu. aku cuba untuk pakai cream cleanser je sampai habis...tapi bila kulit muka d start mengering....yay! sila beli balik foaming cleanser. last time aku pakai Safi Rania Gold tapi macam takde apa2 je...alasan nak lengkapkan Nutox range aku la...RM29.90..lepas diskaun 15%..sila ambik kalkulator ya.....untuk 150ml..
aku rasa dia mahal sebab packaging pump ni. tapi senang kan kerja aku dari dok picit2 tube kan..dah2 nak abis kena potong bagai guna sampai licin..

Previous Post
Next Post

About Author

10 comments:

  1. Sama macam Kak Azie, guna krim ker moisturizer apa ker, mesti gunting botol guna sampai licin. Sayang woooo... murah pun, duit gak.


    Mereka yang Kukenali (7): si “Nothing Special...”

    ReplyDelete
  2. aku nk try hada labo..produk tu juga yang buat aku telah terpengaruh..huuhh

    ReplyDelete
  3. nutox?best ke..?lom pnh try.mmg pening kalau nak sesuaikan kulit ngan skincare ni.ratu masih dgn olay white radiant... :)

    ReplyDelete
  4. tak kisah pakai apa2 brand janji berbaloi dgn wang yg dilaburkan

    ReplyDelete
  5. i baru try safi rania gold tu...
    iye lah tak nampak apa2 perbezaan kan...
    tapi kenalah pakai sampai habis dulu...
    rugi duit kalo tak habiskan...

    ReplyDelete
  6. sy pakai safi rania je eri chan..setakat ni oklah...cume utk hilangakn kedut tu rase mcm tak je pun....

    ReplyDelete
  7. hi...sye bru 3 hari pki produk nutox nie...serum n moisture emulsion.tp kulit sye jd menggelupas...u ade experience mcm ni x?risau sgt ni..what shud i do?

    ReplyDelete
  8. ada jugak mula2 tu. lepastu tak kelupas banyakla...

    tak pasti kelupas sebab pakai nutox atau pakai stage. hehe

    ReplyDelete
  9. sama jugak babe...sebelum ni aku pakai safi rania tapi takdelah muka jadi macam model dalam iklan tuh

    ReplyDelete
  10. tak pernah model cleanser muka berjerawat berminyak baiagi. semuanya dah guna CGI. takyahla percaya iklan2 tu..walhal aku ada gak terpengaruh...hehe..
    bila dah kena kat muka sendiri baru tahulah....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.