In

Little Penang At KLCC

Lunch di sini adalah pertama kali untuk aku. dan lunch time kami dah jadi tea break. jam dah 5 petang pun.

pie tee RM8

pie tee sini lagi sedap dari Penang Nyonya

otak2

3 layer tea. sebelah tu sos pie tee

char kuey tiaw seafood RM18

cendol

Related Articles

9 comments:

  1. char kuey teow seafood tu secotet et jek. Macam tak cukup jek. Tapi rege dia mak ai. :)

    ReplyDelete
  2. akusuka kuey teow dia mmg sedap..litte penang ni..kawwwwwwww

    ReplyDelete
  3. kat KLCC memang sikit kuew tiaw dia. kalau kat The Curve banyak je...

    ReplyDelete
  4. perghhhhh smeuanya sedap2..cendol tu kalu mkn time panas2 mmg syiokkk..

    ReplyDelete
  5. Kak Azie tahu kedai ni kat mana dlm KLCC tu. Pernah lalu jer. Sebab dalam KLCC tu tak pernah nyer murah...


    “Empat Dara Duduk di Tepi Sungai?” Lagu tu tetap best!

    ReplyDelete
  6. mahalnya... x mampu shah nk makan cam ni...

    klo cik eri chan nk lanje xde mslah =P

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...