In

Homst, Kota Damansara

7km walk
selepas sihat demam nak makan butter prawn. aku pulak drive sebab zcat dah kepenatan lepas balik dari marathon Kordel's Charity Walk 2011 kat bukit tunku. aku tak ikut pergi pun...aku ikut masa dia amik no pendaftaran & baju je...hehe

oklah Homst ni dekat dengan Sunway Giza. alamat penuh tak dapat bagi...

bukan keta kitorang tau..kitorang pun tak hingin mercedes



muka orang penat..kesiannnnnnn

sayur kailan bukan ikan asin

wet butter prawn on order, takde dalam menu book. biasa mereka masak ayam kami mahu udang RM18 for small


soft shell crab goreng dengan telur itik. memang superb dan new food la for us...


Related Articles

4 comments:

  1. Wah, tak jauh from my ome, DVilla B, section 11. esok esok dah balik dari outdtation, nak try makan di sini.

    ReplyDelete
  2. soft shell crab goreng dengan telur itik. ..macam sedap je...rangup ke

    ReplyDelete
  3. tau tapi x penah masuk pun sbb org selalunya ramai..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...