In Fashion

Tanpa Celak Eyebrows, Rasa Macam Togel Bila Bermekap

Kening aku nipis je...takyah nak pantis pun. Memang bila nak melukis tu amik masa. Salah padam balik. Tak ke buang masa?

Tapi aku suka lukis...cuma tengok masa yang ada juga. Kalau dah kelam kabut memang tak pakai. Selalu bedak dan gincu je.

So walaupun aku dah beli Kylie tapi aku rasa tak best. Ke sebab aku rasa tak best? Atau sebenarnya aku beli yang palsu? Entahlah. Aku bayangkan dia lembut dan senang nak gunakan tapi macam keras.

Jadi hari ni keluar beli eyebrow The Face Shop la..pulak ada diskaun pertama 5% dan kedua 50%. Adoiiii pantang kan. Jimat sudah beli 2 batang...lalala..

Mulakan hari ni dengan... Bismillah.

All time favourite Egg Ben

Ice cream dan roti



Nak pakai terus eyebrow lepas beli macam malas pulak..balik rumah ngantuk gila....

Related Articles

2 comments:

  1. baca entry hang baru tingat TFS ada SALE kan?? huaaa lupaaa!!
    stock compact powder kita dah yillek pochiii... agak2 ada sale lagi tak anis??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahla..hang p cek website dema la...hari ni pening sakit badan semua ada..😂😂😂

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Cerita Lain-Lain