In Makan Luar Online Shopping

Malam Sabtu Jalan2 Tengok Cahaya Lampu

Hampir setiap minggu juga malam Sabtu je kami keluar. Laki kesian tengok anak bini duduk rumah sepanjang minggu. Hehe.

Lepas Isyak biasanya baru kami keluar. Tapi hari ni dah jam nak ke angka 12 malam baru nak keluar. Sebabnya laki nak rebut beli barang online kat Lazada. Last minit la...aku pun sempat suruh beli Milo 2kg dan potty train untuk Aqlan.


So terus menuju KFC la..belikan nugget untuk Aqlan. Selalu beli 6 tak cukup, jadi beli 9 la. Sedap pulak mak pak menumpang sekali. Haha.

Related Articles

2 comments:

  1. kalau mak pak aqlan tu is ME, nugget kena beli 29 ketul..baru cukup! hahaha..

    ReplyDelete
  2. Hamboiii boleh tahan makan yaa...esok ada anak..percayalah kita akan lebihkan anak..mak pak makan sikit sudah...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...