In Aqlan Shah

Progress

Semalam dah mulakan.. harap dapat dihabiskan..



Dah lama tak guna pistol gam eh gam pistol. Sekali kena panas juga. Yang menolong tu pun kena juga.

Related Articles

10 comments:

  1. gam pistol guna masa buat doorgift kawen.. sonot!!! puas hati door gift deco sndiri.. lpstu bayang dia pun dah x nampak..sapa amek weii? hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha samalah...dah nak 5 tahun baru guna balik.

      Delete
  2. biasa kalau guna gam pistol time buat hantaran je..
    lepas nie ntah x guna²...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kreatif boleh buat kraftangan. Percubaan kali ni buat hiasan untuk birthday anak.

      Delete
  3. Saya tak guna pistol.
    Saya guna bom.

    ReplyDelete
  4. progress semuga berjaya tu mkcik., ;p

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...