Wednesday, March 1, 2017

Dilarang menciplak entry blog ini tidak kira apa tujuannya. Korang tulis komen, korang tanggung kata2 korang tu..haha..Mesej spam akan dipadam.

10 comments:

  1. gam pistol guna masa buat doorgift kawen.. sonot!!! puas hati door gift deco sndiri.. lpstu bayang dia pun dah x nampak..sapa amek weii? hehehhee

    ReplyDelete
  2. biasa kalau guna gam pistol time buat hantaran je..
    lepas nie ntah x guna²...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kreatif boleh buat kraftangan. Percubaan kali ni buat hiasan untuk birthday anak.

      Delete
  3. Saya tak guna pistol.
    Saya guna bom.

    ReplyDelete
  4. progress semuga berjaya tu mkcik., ;p

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.