In Wishlist

I Wish To Have A Tricycle

Let it be...jika orang lain naik basikal 2 roda, aku nak yang 3 roda. Aku ni memang aneh suka benda pelik2 dan lain daripada orang lain.

Semalam tengok Harry Show terus aku google basikal 3 roda untuk dewasa...and whatttttt ada jual kat Malaysia!

Maka bila dilihat harganya yang nak cecah RM1000 tu aku kenala simpan duit kalau nak jugakla... adoii..best kot ada bakul kat belakang boleh letak aqlan dan ikat dia..hehehe.. pastu kami pun jalan2 sekitar taman...hahaha angan2 sangat. Phewww..

Dear suami, izinkanlah isteri memiliki basikal ini....hahahaha.. kalau i beli, i tau u mesti enjoy pasang2 kat laman rumah...


Related Articles

6 comments:

  1. Hihihi.. mesti comel jer bawa basikal roda 3 ni kan..

    ReplyDelete
  2. Heheh..cute je.. Beli y kayuh 2 org pom lawo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kayuh 2 orang tu risau tak balance je..haha.

      Delete
  3. ya ampon anis..kebetulan sgguh ..kami pun tgh rikki2 nak beli basikal..tapi basikal biasa roda 2 lah pon.. dah tak lalu nak tgk babat2 ni bermaharaja lela... bc entry hang, buat lagi smngat neh! tgguu naaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pandai cari, kena survey harga dulu..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...