Saturday, March 11, 2017

I Wish To Have A Tricycle

Let it be...jika orang lain naik basikal 2 roda, aku nak yang 3 roda. Aku ni memang aneh suka benda pelik2 dan lain daripada orang lain.

Semalam tengok Harry Show terus aku google basikal 3 roda untuk dewasa...and whatttttt ada jual kat Malaysia!

Maka bila dilihat harganya yang nak cecah RM1000 tu aku kenala simpan duit kalau nak jugakla... adoii..best kot ada bakul kat belakang boleh letak aqlan dan ikat dia..hehehe.. pastu kami pun jalan2 sekitar taman...hahaha angan2 sangat. Phewww..

Dear suami, izinkanlah isteri memiliki basikal ini....hahahaha.. kalau i beli, i tau u mesti enjoy pasang2 kat laman rumah...


6 comments:

  1. Hihihi.. mesti comel jer bawa basikal roda 3 ni kan..

    ReplyDelete
  2. Heheh..cute je.. Beli y kayuh 2 org pom lawo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kayuh 2 orang tu risau tak balance je..haha.

      Delete
  3. ya ampon anis..kebetulan sgguh ..kami pun tgh rikki2 nak beli basikal..tapi basikal biasa roda 2 lah pon.. dah tak lalu nak tgk babat2 ni bermaharaja lela... bc entry hang, buat lagi smngat neh! tgguu naaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pandai cari, kena survey harga dulu..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Subscribe

Gadget

2013 - Samsung Galaxy S4
2012 - Samsung ES60
2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
2012 - Olympus FE5040,X980
2010 - Nikon Coolpix S640
2010 - Blackberry Torch
2007 - Sony Ericsson W810i
2006 - Kodak EasyShare C360

2011 Registered

23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
8th July - ntv7 feel good run
24th June - Standard Chartered KL Marathon
17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
21st April - Energizer Night Race
11th March - Brooks Half Marathon
4th March - World Kidney Day Run
8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
Putrajaya

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
Seri Pentas

2012 Registered

November 17 - penang bridge run
October 19 - bsn-putrajaya night run
July 7 - ntv7 feel good run

2013 Registered

27th November - Desa Park Run
13th November - Terry Fox Run Malaysia
29thOctober - KFC Walk For The Hunger
15th October - BSN-Putrajaya Night Run
3rd July - Feel Good Run