Saturday, March 4, 2017

Siap Siapkan Apa Yang Patut

Settlekan baju blouse hijau. Dan kena settlekan juga telekung Mama. Dah dapat upah ok. So kenalah buat cepat2. Baju kemeja laki dan anak dah siap. Kemain senyum laki..nak pakai kenduri sok sok..

Kemudian ada sesiapa nak tempah telekung cakapla ek hihi. Tapi belilah kain sendiri..supaya gembira sendiri. Jangan suruh jahit kain lycra sudah. Mesin jahit meragam karang.

Minggu depan mama datang lagi untuk result. Nak jumpa doktor Isnin ni. Lagi 2 minggu datang lagi ada kenduri anak buah pulak..


Tak tahulah sempat ke tak nak buat patch works atas t-shirt.. aku takde baju roket...wawawawa..
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.