• Breaking News

    Life Journey

    Life Journey

    Saturday, March 11, 2017

    Food Court Tepi Jalan Ke Arah Dengkil

    Aku tataula apa nama tempat ni. Tapi orang yang datang makan tak putus2. Tarikan utama mungkin cendol.

    First time datang sini nampak asam pedas...kemudian nampak pecal lele pula...aku memang suka makan ikan keli...so orderlah. Untuk Aqlan nasi goreng kampung dan laki makan asam pedas.. bolehla juga merasa..

    Kos makan semua RM32.50.. termasuk air cola dalam botol kaca, cendol, pisang goreng, dan keropok lekor..laki cakap murahhhh. Siap nak datang lagi. Nasib sedap..hehe..




    Lepas makan kami ke RackZone sebab Mama nak tempah baju. Lepas tu kami berpisah...sebab nak cari susu Aqlan..diorang nak pergi cari kasut...laki ajak balik. Elok aku dan Aqlan tidur dalam kereta sampai rumah.

    Masuk parking, hujan turun dengan lebat berdentam dentum. Alhamdulillah sebab tadi cuaca panas sangat2.

    6 comments:

    1. lepas makan kenyang2, apa lagi, sedap la tidur, lagi2 ada pulak org drive..hahah

      ReplyDelete
    2. Nampak kawww asam pedas tu...msti sedapp nih..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Memang sedap asam pedas dia tapi nasi yang diberi sedikit berbanding nasi pecal lele.

        Delete
    3. alaaaa apa nama kedai ni??? sampai dengkil cari makan.. hehehe. sekali sekala meh la bangi..kita detim2..

      ReplyDelete
      Replies
      1. selalu juga pergi Bangi tu..apa tah nama kedai ni memang tak tahu, tapi dari tepi jalan akan nampak banyak kereta parking dan signange yang obvious ialah CENDOL

        Delete

    Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

    Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

    Komen spam akan dibuang serta-merta.

    Google+ Followers

    Followers

    Award From Neena

    Award From  Neena

    AWARD FROM Posh76

    AWARD FROM Posh76

    Gadget

    2013 - Samsung Galaxy S4
    2012 - Samsung ES60
    2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
    2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
    2012 - Olympus FE5040,X980
    2010 - Nikon Coolpix S640
    2010 - Blackberry Torch
    2007 - Sony Ericsson W810i
    2006 - Kodak EasyShare C360

    2013 Registered

    November 17 - penang bridge run
    October 19 - bsn-putrajaya night run
    July 7 - ntv7 feel good run

    2012 Registered

    23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
    8th July - ntv7 feel good run
    24th June - Standard Chartered KL Marathon
    17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
    21st April - Energizer Night Race
    11th March - Brooks Half Marathon
    4th March - World Kidney Day Run
    8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

    2011 Registered

    27th November - Desa Park Run
    13th November - Terry Fox Run Malaysia
    29thOctober - KFC Walk For The Hunger
    15th October - BSN-Putrajaya Night Run
    3rd July - Feel Good Run

    ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

    ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
    Seri Pentas

    5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

    5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
    Putrajaya

    BSN-Putrajaya Night Marathon 15 Oct 2011