In Makan Luar

Food Court Tepi Jalan Ke Arah Dengkil

Aku tataula apa nama tempat ni. Tapi orang yang datang makan tak putus2. Tarikan utama mungkin cendol.

First time datang sini nampak asam pedas...kemudian nampak pecal lele pula...aku memang suka makan ikan keli...so orderlah. Untuk Aqlan nasi goreng kampung dan laki makan asam pedas.. bolehla juga merasa..

Kos makan semua RM32.50.. termasuk air cola dalam botol kaca, cendol, pisang goreng, dan keropok lekor..laki cakap murahhhh. Siap nak datang lagi. Nasib sedap..hehe..




Lepas makan kami ke RackZone sebab Mama nak tempah baju. Lepas tu kami berpisah...sebab nak cari susu Aqlan..diorang nak pergi cari kasut...laki ajak balik. Elok aku dan Aqlan tidur dalam kereta sampai rumah.

Masuk parking, hujan turun dengan lebat berdentam dentum. Alhamdulillah sebab tadi cuaca panas sangat2.

Related Articles

6 comments:

  1. lepas makan kenyang2, apa lagi, sedap la tidur, lagi2 ada pulak org drive..hahah

    ReplyDelete
  2. Nampak kawww asam pedas tu...msti sedapp nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap asam pedas dia tapi nasi yang diberi sedikit berbanding nasi pecal lele.

      Delete
  3. alaaaa apa nama kedai ni??? sampai dengkil cari makan.. hehehe. sekali sekala meh la bangi..kita detim2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu juga pergi Bangi tu..apa tah nama kedai ni memang tak tahu, tapi dari tepi jalan akan nampak banyak kereta parking dan signange yang obvious ialah CENDOL

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...