Saturday, March 11, 2017

Food Court Tepi Jalan Ke Arah Dengkil

Aku tataula apa nama tempat ni. Tapi orang yang datang makan tak putus2. Tarikan utama mungkin cendol.

First time datang sini nampak asam pedas...kemudian nampak pecal lele pula...aku memang suka makan ikan keli...so orderlah. Untuk Aqlan nasi goreng kampung dan laki makan asam pedas.. bolehla juga merasa..

Kos makan semua RM32.50.. termasuk air cola dalam botol kaca, cendol, pisang goreng, dan keropok lekor..laki cakap murahhhh. Siap nak datang lagi. Nasib sedap..hehe..




Lepas makan kami ke RackZone sebab Mama nak tempah baju. Lepas tu kami berpisah...sebab nak cari susu Aqlan..diorang nak pergi cari kasut...laki ajak balik. Elok aku dan Aqlan tidur dalam kereta sampai rumah.

Masuk parking, hujan turun dengan lebat berdentam dentum. Alhamdulillah sebab tadi cuaca panas sangat2.

6 comments:

  1. lepas makan kenyang2, apa lagi, sedap la tidur, lagi2 ada pulak org drive..hahah

    ReplyDelete
  2. Nampak kawww asam pedas tu...msti sedapp nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap asam pedas dia tapi nasi yang diberi sedikit berbanding nasi pecal lele.

      Delete
  3. alaaaa apa nama kedai ni??? sampai dengkil cari makan.. hehehe. sekali sekala meh la bangi..kita detim2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu juga pergi Bangi tu..apa tah nama kedai ni memang tak tahu, tapi dari tepi jalan akan nampak banyak kereta parking dan signange yang obvious ialah CENDOL

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Subscribe

Gadget

2013 - Samsung Galaxy S4
2012 - Samsung ES60
2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
2012 - Olympus FE5040,X980
2010 - Nikon Coolpix S640
2010 - Blackberry Torch
2007 - Sony Ericsson W810i
2006 - Kodak EasyShare C360

2011 Registered

23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
8th July - ntv7 feel good run
24th June - Standard Chartered KL Marathon
17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
21st April - Energizer Night Race
11th March - Brooks Half Marathon
4th March - World Kidney Day Run
8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
Putrajaya

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
Seri Pentas

2012 Registered

November 17 - penang bridge run
October 19 - bsn-putrajaya night run
July 7 - ntv7 feel good run

2013 Registered

27th November - Desa Park Run
13th November - Terry Fox Run Malaysia
29thOctober - KFC Walk For The Hunger
15th October - BSN-Putrajaya Night Run
3rd July - Feel Good Run