In Blogger

Lazada Birthday Blogger Contest




OMG! Tahun lepas tak ingat berapa kali aku beli thru Lazada. Punyalah malas dah nak ke kedai atau shopping mall untuk dapatkan barang2 keperluan..Jadi menjawab persoalan dari Lazada mengikut pengalaman aku.....;

a. What  do you love about Lazada Malaysia?

- easy to access, via mobile or PC
- got almost everything I want from Lazada
- fast delivery...really I  HEARTπŸ’— this!
- so many thing to choose and compare! just click and pay! no fuss!


b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)

1- I pick Braun Epilator. As the top brand for epilator, why not choose the right one even the price is so high (for me, sighπŸ˜“)..tapi sekarang anda boleh buat bayaran secara ansuran selama 6 bulan. Yeay!



2- Philips Air Fryer lah..semua orang nak makan sihat...aku pun nak join jugak..abis ko je nak sihat? Minyak masak pun dah naik harga, tu dah hint la tu...Warnanya dahla baru limited edition! phew!!


3- Suka pulak aku sekarang ni tengok orang bawa kereta dan shoot video dari kamera depan kereta, boleh rakam macam2...jadi bahan bukti pun best...harga dengan spesifikasi pun dah cantekkkkkk.



c. How do you think Lazada Malaysia can improve?

- Please Lazada, make it more specific on item. Kadang2 type benda kita mahu tapi macam2 keluar, ok mungkin aku malas nak type, tapi takpe Lazada, I tetap cari sampai dapat..maklumla I suka skrol atas bawah berkali2...kalau tak, takdelah I beli berkali2 dengan you, Lazada...Oh I πŸ’ u!

d. What is your birthday wish to Lazada?

Happy 5th AWESOME Birthday Lazada! (My son also celebrate his birthday on this month!) And I wish you will STAY STRONG among other competitors. Give MORE DISCOUNT! Yeay!!!



Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...