Sunday, April 16, 2017

Kari Kepala Ikan Restoran TTDI Jaya

Alhamdulillah. Tak payah masak hari ni. Makan puas2 kata adik ipar yang baru balik berbasikal 78km malam tadi. Ok kita layankan aje orang yang burn out calories akibat kayuhan yang berjam2 tu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.











Siap naik kerusi nak ambik gambar. I takde selfie stick. Haha.


Gambar kejadian ketika diorang beratur membeli. Kedai ni letak lauk je semua orang serang. 

Jadi kalau nak datang makan tu baik pastikan diri korang sampai jam 12 tengahari. Jam 1.20 makanan boleh habis. 

Kali ni makanan ditapau..biasa kami makan di kedai je. Tapi anak aku pun tidur. So aku meneman dia dan masak nasi sendirilah. Beli lauk aje cukup.

2 comments:

  1. ohooooi trangkat seh makan cemni sedapnyaaa =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang.....makan nasi ciput je ratah lauk yang lebih.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Subscribe

Gadget

2013 - Samsung Galaxy S4
2012 - Samsung ES60
2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
2012 - Olympus FE5040,X980
2010 - Nikon Coolpix S640
2010 - Blackberry Torch
2007 - Sony Ericsson W810i
2006 - Kodak EasyShare C360

2011 Registered

23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
8th July - ntv7 feel good run
24th June - Standard Chartered KL Marathon
17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
21st April - Energizer Night Race
11th March - Brooks Half Marathon
4th March - World Kidney Day Run
8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
Putrajaya

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
Seri Pentas

2012 Registered

November 17 - penang bridge run
October 19 - bsn-putrajaya night run
July 7 - ntv7 feel good run

2013 Registered

27th November - Desa Park Run
13th November - Terry Fox Run Malaysia
29thOctober - KFC Walk For The Hunger
15th October - BSN-Putrajaya Night Run
3rd July - Feel Good Run