In Makan Luar

Kari Kepala Ikan Restoran TTDI Jaya

Alhamdulillah. Tak payah masak hari ni. Makan puas2 kata adik ipar yang baru balik berbasikal 78km malam tadi. Ok kita layankan aje orang yang burn out calories akibat kayuhan yang berjam2 tu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.











Siap naik kerusi nak ambik gambar. I takde selfie stick. Haha.


Gambar kejadian ketika diorang beratur membeli. Kedai ni letak lauk je semua orang serang. 

Jadi kalau nak datang makan tu baik pastikan diri korang sampai jam 12 tengahari. Jam 1.20 makanan boleh habis. 

Kali ni makanan ditapau..biasa kami makan di kedai je. Tapi anak aku pun tidur. So aku meneman dia dan masak nasi sendirilah. Beli lauk aje cukup.

Related Articles

2 comments:

  1. ohooooi trangkat seh makan cemni sedapnyaaa =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang.....makan nasi ciput je ratah lauk yang lebih.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...