Wednesday, April 26, 2017

Unboxing Althea No. 3

2x tahun lepas. Tahun ni baru sekali. Menahan diri tu satu mujahadah ya. Sampai laki cakap kalau nak beli, belilah jangan tahan diri sangat. Eh eh..ada keperluan kita beli.

Jadi pencuci muka dah habis... bila pakai Marini tak ngam aku kena balik semula ke produk Korea. Aku juga try beli produk jenama berbeza. Dulu aku beli satu brand je untuk skincare. La ni aku main campur2. Kot2 elok..

Jadi pencuci muka Innisfree. Bahan kandungannya brokoli lagi..ini untuk kulit kombinasi. Ala minyak kat batang hidung je..tang lain kering. Jerawat kecil naik bukan main mencanak. Krim muka gel tu Nature Republic. Kemudian pencuci mekap Saem tu pun khas untuk combination skin. Kemain mencari kat website Althea. Last sekali tu eyeshadow beli sebab nak sampaikan RM99 sebab baru dapat free shipping. Tapi memanglah terlebih juga.




Aqlan ni dia suka sangat interframe gambar2 yang aku nak ambil sekarang. So sekarang kalau korang perasan banyak gambar tanpa wajah akan ada pulak tangan kecil dia tu. Siap bila nak ambil gambar dia akan pastikan kat skrin tangan dia termasuk sekali. Pastu siap minta nak cek tengok ada tak. Macam2 la budak bijak ni.

Selain tu mana2 parcel berkotak abah dia bawak balik dia yang excited nak buka walau dah cakap tu bukan dia punya. Yang penting dia buka.

Bila dah siap buka semua dia ok je. Bukan nak apa pun saja mengusik aku. Ambil tu sikit bawa lari. Dia seronok berebut. Layankan ajelah...
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. i dulu pun tak berani nak campur2 products. now memacam dah.. at this moment pakai product Korea. tak tau lerrr..kulit u nampak so licin. suka i tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak licin je, tapi hakikat bila belek2 ada juga cacat cela...hihi..

      Delete
  2. Betul tu kak, kalau nak beli and barang tu keperluan beli sahaja hehehe.
    Dia excited kot nak buka kotak sebab nampak macam hadiah kan haha.

    ReplyDelete
  3. echa pun guna nature republic gel tu hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.