In Hobby

Rasa Tergedik2 Nak Jahit Pijama

Nak cari kain t-shirt sedap. Macam knit cotton tu. Asyikla tengok IG kawan buat pakaian untuk anak2 dia yang seramai 6 orang. Kan jimat dan puas hati.

Contoh website aku cari berdasarkan kawan tu bagi..
https://www.loveandcraft.com



Boleh beli online tapi kan aku ni suka rasa2 kain...ermmmm syoknya kalau dapat beli dengan kadar segera...tapi kenalah berjimat sebab nak pergi jalan2 dah tak lama lagiπŸ˜†πŸ˜†.

Related Articles

4 comments:

  1. Kalo dh ada kemahiran..semuanya jadi..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kasihan saya..hahahaha. laki suruh buat gant chart untuk aktivitu jahitan..sabar je..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...