In Blogger

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!



Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan di bawah 


Tiba2 entry post sotong ada new comments. Aku kalau ada yang komen memang kalau rajin terus aku komen, kalau dia orang yang tak pernah komen sebelum ni sudah pasti akan ke pemilik akaun tu nak cek...dan follow balik. Baiklah sebelum ni aku ada follow seorang Sharifah, apa salahnya aku follow seorang Syed pulak..dan dan jugak aku baca blognya ada segmen ni, ok i'm IN!

Dengan adanya bloglist pada blog Syed ni nanti, ku harap adalah blog aku tertera juga...aku ni datang rajin 2x entry 1 hari, kadang takdek tu sebab aku busy bee tapi pasti kuganti juga hari yang kosong tu nanti..hahaha..

Semoga ceria2 membaca dan join segmen Seorang Syed
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 APRIL 2017 (11.59 P.M)

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...