In Makan Luar

Sampai Juga RSMY Bangi Ni!

Asyikla dok tengok sicikaro comel pergi makan ni, pastu tengah2 scroll IG ada pulak yang tujuk lagi, teringin makin bertambah.

Sudahnya lepas Isyak kami ke sana terus. Kami fikir tak dapat parking or tempat duduk nak ke kedai lain je. Tapi alhamdulillah dapat....

Maka dudukla kami dan dan lepas satu keluarga ni bangun. Cam kena rebut nak duduk kat Deen Nasi Kandar pulak rasanya.

Kami semua makan roti cheese.
Aku extra cheese naan. Laki garlic extra cheese naan dan Aqlan cheese naan biasa. Oh oh memang sedap tambah lagi dengan pencecah...

Daging kambing tempatan RM12





Gambar cheese leleh tak dan nak tangkap semua tengah ngap2 dengan rakus. Eh takdelah gelojoh. Tapi Aqlan setiap kali makan dia sebut yummy. Punyalah suka cheese dia tu kan. Kami dah habis dia belum. Tunggu pulak. Sampai dia kenyang. Of coz la dia tak habis makan saiz roti oramg dewasa kot. Tu pun tinggal bahagian kurang cheese..

Total harga dalam RM50 gak. Uh uh termasuk 2 air la..aku tak berapa ingat harga yang lain2.

Related Articles

4 comments:

  1. yeayyyy akhirnyaaa ..tahniah anis. hahahaha...
    cis nan dia mmg cissbedebah sgguh la hai..lama x pekena ni..harussszzz malam ni. nyummmm

    ReplyDelete
  2. adooooihai sedapnyaa nan cheese kedai ni.. trasa dah ni telan ailio..
    balik nak kena pi cari ehehe..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...