Saturday, April 15, 2017

Sampai Juga RSMY Bangi Ni!

Asyikla dok tengok sicikaro comel pergi makan ni, pastu tengah2 scroll IG ada pulak yang tujuk lagi, teringin makin bertambah.

Sudahnya lepas Isyak kami ke sana terus. Kami fikir tak dapat parking or tempat duduk nak ke kedai lain je. Tapi alhamdulillah dapat....

Maka dudukla kami dan dan lepas satu keluarga ni bangun. Cam kena rebut nak duduk kat Deen Nasi Kandar pulak rasanya.

Kami semua makan roti cheese.
Aku extra cheese naan. Laki garlic extra cheese naan dan Aqlan cheese naan biasa. Oh oh memang sedap tambah lagi dengan pencecah...

Daging kambing tempatan RM12





Gambar cheese leleh tak dan nak tangkap semua tengah ngap2 dengan rakus. Eh takdelah gelojoh. Tapi Aqlan setiap kali makan dia sebut yummy. Punyalah suka cheese dia tu kan. Kami dah habis dia belum. Tunggu pulak. Sampai dia kenyang. Of coz la dia tak habis makan saiz roti oramg dewasa kot. Tu pun tinggal bahagian kurang cheese..

Total harga dalam RM50 gak. Uh uh termasuk 2 air la..aku tak berapa ingat harga yang lain2.

4 comments:

  1. yeayyyy akhirnyaaa ..tahniah anis. hahahaha...
    cis nan dia mmg cissbedebah sgguh la hai..lama x pekena ni..harussszzz malam ni. nyummmm

    ReplyDelete
  2. adooooihai sedapnyaa nan cheese kedai ni.. trasa dah ni telan ailio..
    balik nak kena pi cari ehehe..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Subscribe

Gadget

2013 - Samsung Galaxy S4
2012 - Samsung ES60
2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
2012 - Olympus FE5040,X980
2010 - Nikon Coolpix S640
2010 - Blackberry Torch
2007 - Sony Ericsson W810i
2006 - Kodak EasyShare C360

2011 Registered

23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
8th July - ntv7 feel good run
24th June - Standard Chartered KL Marathon
17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
21st April - Energizer Night Race
11th March - Brooks Half Marathon
4th March - World Kidney Day Run
8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
Putrajaya

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
Seri Pentas

2012 Registered

November 17 - penang bridge run
October 19 - bsn-putrajaya night run
July 7 - ntv7 feel good run

2013 Registered

27th November - Desa Park Run
13th November - Terry Fox Run Malaysia
29thOctober - KFC Walk For The Hunger
15th October - BSN-Putrajaya Night Run
3rd July - Feel Good Run