In

BBQ Chicken At Jaya One, PJ

dah lama tak kan update cerita makan2...yeay...tahun 2011 ni kita mulakan dengan update makanan baru ditemui di....Jaya One, Petaling Jaya. asalanya kami nak pergi Kokopelli, tapi sesat bersama GPS..hahaha...GPS tak dapat cari ok. garmin tak update ke? Zcat???

setelah berpusing2, akhirnya kami pergi Jaya One je. mula2 nak makan di The Bee.
 kemudian tak jadi sebab food macam biasa2 je..macam tak menarik hati...
 sambil tu jalan2 la..
 bagila chance kat dia ni jadi model Jaya One...lepas tu nak pergi Berisik, tak jadi juga...
 akhirnya bila sampai di sni, kami terus masuk. perut pun dah bunyi2..dahla tak sarapan pagi...nak makan tengahari pun dah jam 230pm.
 ice latte.RM7.50
 sandwich for zcat.RM18.90.
his Favourite #1. (please eri-chan, u have to remember) isk..
Nasi Goreng Korea with BBQ chicken. sedap sangat RM9.90
kami juga ada order ayam goreng yang digoreng menggunakan olive oil. tapi tak sempat snap. dah masuk mulut..kekekeekeke..

conclusion; boleh datang makan lagi. ayam BBQ sangat sedap. ada sijil halal dari Jakim jadi jangan risau..terpampang besar di pintu masuk.

Related Articles

3 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...