In

Miss..Missssss

pagi2 pintu rumah kena ketuk. aku mula2 tanak bangun lepas tu rasa, eh rumah aku yang kena ketuk yea..kelam kabut la bangun..syok betul tidur lepas subuh kan di pagi Ahad. ehehehehe..

rupanya seorang jiran datang tanya ada tak lembaga sekolah cakap tak boleh parking depan rumah? aku kata tak de...aikk dah nak dekat 2 bulan baru ada orang tanya pasal aku parking depan rumah. lepas tu dia cakap, "ok, hari rabu minggu depan saya nak pindah, boleh tak alihkan kereta?"..oh boleh saja...aku kan kerja hari tu..dah tentu kau pindah siang2..takkan malam2 nak pindah kan..hehehe..

terus jelah bangun sarapan pagi...

Related Articles

11 comments:

  1. kenapa kena alih paking?...salam kenal~

    ReplyDelete
  2. memang geram kalau tengah tidor pagi2 minggu pastu ade org kejutkan...
    pernah terjadi kejadian kul 5 pagi, ade nyonya terjerit2 kat paking kete sebab kete dia takleh nak kuar sbb ade kete lain ....grrrrr

    ReplyDelete
  3. saya menyewa rumah guru sekolah cina. rumahnya sebaris panjang. rumah yang disewa paling dekat dengan pintu pagar, jadi saya parking depan rumahla. org lain tak dpt parking sebab nanti diorang tak dpt keluarla. bayangkan rumah teres yang panjang dalam 1 kawasan berpagar keliling. ada tempat parking lain, tp konsepnya macam siapa sampai dulu, dia parking dulu..except mereka tak dpt parking depan rumah sayala. hehehe

    ReplyDelete
  4. entah2 beliau mahu lari dari rumah
    hahaha~

    XD

    ehem, nak lingerie kalau perempuan.
    kalau lelaki, kita bagi boxer aa?

    ReplyDelete
  5. MDT; memang geram..tapi tak marahla selagi takde maki hamun ke..

    Zara; boxer yang comel...hahahaha...

    ReplyDelete
  6. ERICHAN..

    lain kali lipat jer keta tu masuk dalam rumah.. hehehe:)

    ReplyDelete
  7. kak azie; kalau dapat lipat..ruang tamu muat2 sebijik keta..tp pintunya muat2 2 orang punya badan..haahahahah

    ReplyDelete
  8. jap jap...ada org nak masuk ke deret umah ko tu..apsal lak tak leh parking...umah ko ada pagar je...pelikkk

    ReplyDelete
  9. mimy; diorang nak main beskal kot. mana ada sign kontrak tak boleh parking depan rumah aku. yang aku tahu pengurusan cakap jangan satu rumah duduk ramai2 dah..bising nanti. yang penting semua warganegara malaysia je boleh duduk tau.

    ReplyDelete
  10. agaknya dia nak parking kereta dekat depan umah ko masa dia nak pindah nanti kot

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...