In

List Terlaksana ~ rak pinggan mangkuk

mak aku bagi. tapi kena pasang sendiri. kejap je pasang tak leceh macam almari mekap aku tu. nampaknya semua coklat...



ok bila senang baru susun pingganla...mak jugak sponsor..hehe

Related Articles

6 comments:

  1. Amboiii... semua dari mak ek. Yang dari anak, apa plak?

    ahaaaa kena balas tau..Ahaks!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. camna rupanya close up la sikit hehe

    ReplyDelete
  4. kak azie; bawak mak jalan2.. mak demand nak pergi jalan naik flight ni..

    posh; tunggu lepas susun pinggan..hehehe

    ReplyDelete
  5. beli harta sikit2 dari sekarang, besok dah tak payah nak pening kepala lagi. mahal ker murah tu belakang kira, janji puas hati. dah lama aku guna consept tu, so far tak ada pembaziran

    ReplyDelete
  6. Beri Laluan

    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...