In

Rotate!

sejak beli kereta tak pernah rotate tayar. jadi sabtu lepas aku buat rotation dengan alignment..balancing bagai. yelah CNY dah plan dengan mak nak jenjalan..baik kereta kasi servis supaya takde yang menggusarkan.

haha kereta takde tayar. lucu pulak tengok. okay lepas bunga tayar dah tak elok baru tukar tayar sepenuhnya ya..kena servis dengan minyak hitam sekali RM90. murah je...hehe takdela rasa terkejut...siap dapat bawak balik buah limau. tokeh suruh ambil banyak aku nak satu je. asyik ajak borak je tokeh ni..haiyya...

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...