In

Cuti Thaipusam (Dan List Aktiviti,....)

hari ni cuti Thaipusam. dah petang2 buta baru nak buat etry. mana taknya bangun dah tengahari. semalam tengok anime online sampai jam 3 pagi.. ha  mata kemain besar layan cerita. pulak2 tengahari semalam lunch minum cham (kopi+teh) pergh terbaik walaupun RM4.50.

selepas sah bangun pagi....(itupun sebab ada orang sms good morning lagi nak 10 minit jam 12) barula aku nak gosok2 mata....golek2 lagi dah call pulak...aiyyy bila dah bercakap2 memang tak dapat sambung tidur balikla...sila bangun anak dara...mak pulak takde dah balik kampung dengan abang.

jadi aku bangun, cuci muka, goreng wedges. bukan kasut ya, kentang ok. memang sedap. nanti aku senang aku bagitau brand dia. terbaik...aku suka. hehehe..lepas tu harus minum nescafe gold...on laptop, baca blog tgk FB jap.. buka TV..kemudian, keluarkan ikan semua..

lepas mandi, aku memasak sambil washing machine basuhkan baju2 aku...elok semua siap, aku makan dengan aman. lepastu baru sidai baju...pergh..terbaik hari ni.. tapi ada rasa gatal2 nak alih2 barang dalm rumah.. padahal baru sebulan lebih aku pindah...hahahaha...bosan wei...mak takde..tak dapat borak2...

Related Articles

2 comments:

  1. oii bangun pagiii....anak dara bgn lewat..huhuhu laki nak bfast wehhhh

    ReplyDelete
  2. laki takde mimy...kalau mak ada memang dah kena ketuk bilik tu.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...