Sunday, January 30, 2011

Octopus Sushi New Look

last time pergi Octopus Sushi di APSC ni makan ramai2 dengan mak2 buyung termasuk seorang bapak buyung..hehehehe..makanan kat sini takde yang baru. cuma ini je baru...


 amoi buyung ke-2 & bosnya buyung jugak
 mak buyung no 1
 mak buyung ke-2 dan bos buyung yang takkan beranak
 2 amoi yang masih dara
see...?still the same...
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. walalala~

    makan2 time eri-chan comel ni~

    XD

    P/S : encik arnab dah takde dear. =)

    ReplyDelete
  2. zara; be strong ok. no arnab, still bunny can find...this year is bunny year after all..hehe

    ReplyDelete
  3. posh; dalam ampang point 1st floor.
    lagi satu branch dekat wangsa walk.

    ReplyDelete
  4. takde yang baru ek...terus ilang semangat nak try. nanti2lah pegi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.