In

Alexis, Great Eastern Mall, Ampang

saturday selepas hantar kereta kat bengkel, pergi jumpa my beloved friends kat GE Mall..katanya ada gosip nak cerita. nak tempat yang sunyi dah bolehla gelak2 tak hingat diri...uish....

aku sampai pun dah lewat. nak jam 3 petang dah..terusla solat dulu kat 1st floor sebelah watson. aku bagitau sebab aku pun 1st time solat kat situ..tercari2 jugak..

dah siap semua, aku jumpa diorang semua kat ruang tengah..masa tu ada jualan ausino sampai 70%.....macam biasa, reen & mimy lambat..tapi hati tu memang jammed.

kami borak2 cerita kehidupan masing2..memang masing2 tak mahu partner ikut..sebab ni girls stories. even our partner love to share nak dengar..tapi yang ni takpelah...kami perlukan ruang kami...terima kasihla kat partner memasing yang memahami kitorang yang sengal2 ni...hahahaha..

aku takde pics yang banyak. harus di blog Ann & Mimy ada gambar cun. apa pun aku bagi la tengok mana yang sempat snap.

luar alexis, sangatla panas kawan2...tapi sebab nak sembang private things..

RM15. chocolate brownie with vanilla ice cream. the best ever


lepas dah lepak 3 jam kat situ..pergi solat asar jap sebelum habis waktu. sambil jalan2 nak pergi surau tu mimy nak belanja starbucks pulak...wohooo!

rupanya dia dapat kupon RM10. jadi kami dapat sorang 1. lebih2 belanja sendirila katanya. awww dapat i minum air mahal hari tu..ehem..kat alexis dah habis RM223.30...pengsan tak.
aku minum air coklat panas sedap. small RM11.65

mereka update status kat facebook.

kami camwhore la..
lepas dah minum petang, magrib kejap pastu balik rumahla...cik puan ann sila tolong  hantar cik ais yang takde keta ni..huhu...

Related Articles

5 comments:

  1. thank ladies for hear my story...gambar landing aku tu tak hengat kannnnnnnnn...heheh..perut dah memboyak naik..

    ReplyDelete
  2. bestnya bff leh share semuanya..itulah namanya bff kan..seronok tgk eri chan n kwn2..semuanya ikhlas berkwn..smeoga ikatan tu berkekalan..amin..

    ReplyDelete
  3. amin. thanks hanim...tak rugi buat baik kan...

    ReplyDelete
  4. BFF untuk meluahkan perasaan for any situation pun

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...