In

Baked Macaroni Cheese By Zcat

satu hari yang lapar.....

bunyi meow diluar.....

bukan kucing liar, tapi....

zcat datang bawak makanan....huhu

so yummeh!

ada 2 bekas

makan dengan sos berapi ni

  
memang sedap..yelah i takde microwave kan....kan....

at least dia tahu masak benda yang aku tak tahu masak....kekekek..ada chance nak mintak dia masak lagi.(katanya adik dia yang masak...yelahhhhhhh...)

memang habis kami bedal..sangatla kenyang....lepastu gerak ke MV nak minum air sedap katanya...


Related Articles

4 comments:

  1. bis tu ko bakar kat ner....megat masakan lauk pndai la...aku bab ni terror uhuhu terbalikk

    ReplyDelete
  2. ratu; hihi

    mimy; dia bawak dari rumahla...dah siap2 masak tinggal nak makan je..

    ReplyDelete
  3. aku suka dengan sos berapi tu, beli dekat mana?!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...