Monday, July 25, 2011

Mexican Canteena, Pavilion; My 34th Birthday Celebration

oh ni memang sudah 2 minggu berlalu..tapi baru je dapat gambar2nya dari Zcat. mahu je tidur..tapi keterujaan tu agak tinggi untuk entry. hihi..

ok citer bergambar. senang. takyah nak fikir nak type2 apa...haha..












saya terharu

dia buat muka tak tahu

ok jangan nak feeling2 lebih..
harga jangan tanya aku. kata zcat, hari tu aku boleh mintak apa saja...oh nasib tak tamak..makan2 pun dah kenyang...seronoknya bercuti pada hari Isnin, ketika orang lain sibuk bekerja.

lepas makan, kitorang sambung tengok Transformer 3 pulak...best..tempat duduk paling baik punya....

haha..kenalah entry blog dari tarikh 11 July dulu...
Previous Post
Next Post

About Author

9 comments:

  1. wah bestnye..pebende tu ek?tiram ke...?

    ReplyDelete
  2. bessnyer makan kat situ nanti leh terai

    ReplyDelete
  3. wah sedapnya nok...sabar2...posa..posa...

    ReplyDelete
  4. wahh..menarik.. besh ayat 'boleh mintak ape saje'.. [tengah tunggu asben offer]..hahaha

    ReplyDelete
  5. Bleh minta apa saja? Alaaa.. napa tak mintak keta 3 bijik, kondo 4 biji, kasut 100 pasang... bla bla..

    Selamat Ulangtahun Kelahiran wpun tertunda!

    Best sangat!

    Control ~ Option ~ Shift = Command...!

    ReplyDelete
  6. kawan2; makan yang disangka tiram tu hanya pada spaghetti oglio tu je..
    yang sebenarnya itu ialah kentang yang dibuat seperti mangkuk kecil dan disumbat dengan inti yang lazat...kentang tu dibakar. memang sedap...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.