In

Istana Bamboo, Tepi Jalan MRR2.

last thursday cik Puan Ann ajak kami2 ke Istana Bamboo. nak belanja katanya. rezeki murah kawanku ni. last month belanja kat tomyam gombak tu..tapi dah pesan awal2..kalau terlebih bil, sila top-up. no hal la my fren...yang penting makan berjemaah.gitu.

aku pada mulanya akan ke sana dengan Ann. yelah takde keta seminggu memang pancit. tiba2 zcat kata nak datang..aku pun ajak la dia sekali join. senang cerita akhirnya zcat yang bawak aku pergi sana. kami sampai jam 830mlm. masa tu ann dengan bujal je yang ada. okayla aku tak jadi orang last.

elok parking, reen & family sampai. mimy the last. alasan terkhayal tengok bola. katanya dah dapat astro free semua saluran. adik dia jadi staff astro. aku sampai sekarang takde astro walaupun diejek2...harap je tv leper. hahahaha...sorila aku ni memang berkira bab2 nak subscribe ni..

oklah mari jamu mata. dah lama takde entry bergambar...

yeah ke Istana Bamboo la kita menapak

ini menu book bukan bamboo ya

percaya tak?


ini meja santapan..kami tak duduk bersila untuk keselesaan kawan2 yang susah bersila






RM8

nasib pinggan mangkuk kelass

ayam goreng lemon

black pepper beef

brokoli with mushroom

tomyam seafood memang kaw.....pedas gile. ada crab lagi



main angklung lepas dah habis makan
secara keseluruhan, makanan yang kami pesan sedap2. tapi kata Ann tak puas makan sebab tak banyak choice. harga memang mahal semua sekali RM248.30.

aku pun minum air kosong je malam tu. harga air memang mahal. ok la sekali je pergi...dari tak pergi2 langsung kan. confirm bulan puasa penuh...

selepas restoran tutup kami pergi minum lagi. aku ke Old Town dengan zcat kejap sebelum lepak dengan diorang balik kat Pelita Ampang Point. sampai rumah jam 2 pagi..sangap....

Related Articles

7 comments:

  1. bagi aku mahal melampau la nok..sian pulak kat ann...tempat harap class tapi rasa makanan biasa biasa je...tekak aku tak kena la...baik makan gerai tepi jalan...berbaloii...nanti la Insya Allah ada bajet lebih aku belanja tp tak la tempat kelas..menangis

    ReplyDelete
  2. wah... sedapnya...

    mahalnya...


    erm.. akak better pergi ke village view jalan reko kajang. best... hahaha...


    erm.. lain kali ajak la saya pulak.. heee "P

    ReplyDelete
  3. heee SJ kau kat mane daaa...

    mimy skrg tekak semua nak mahal2 je....apa kes?

    ReplyDelete
  4. bestnya mkn ramai2....tmpat dia cntik n ada kelas

    ReplyDelete
  5. ko nak selera tekak mahal ke nok...iskkk kemain ko skrang kan

    ReplyDelete
  6. salah satu sebab till now aku tak lagi ke istana bambbo nie pasal harga dia pada aku melampui batass bebenor.. pastu variety kurenggg... but not too sure about rasa makanan.. since ko kata sedapp... kalau mahal pun berbaloi lah kot kalau nak spent up sekali sekala kat sini.. if tak sedap.. memang hampehh lah kann.. uhuhu..

    ReplyDelete
  7. takpe dah penah datang makan, lepas ni tak ajak pun tak heran lalalala

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...