Tuesday, July 26, 2011

Hadiah Dari Zcat San

ya encik zcat dah bagi hadiah...sejak awal july dia tanya nak hadiah apa..erm..dari pavilion kami masuk macam2 kedai tengok barang2 cantik. tapi hati takde kenan pun...ada pulak dia nak buat cabutan sampul surat macam ni;

sampul 1; microwave
sampul 2; $$$
sampul 3..dan sampai 5 ke 6...macam2 la dia nak suruh cabut. so kalau cabut yang best dapatla....hahahah..tapi nampaknya kuasa veto ditangan Eri-chan...kekekekeke

maka akhirnya zcat san bagi $$$...apa yang hajat dihati bolehla dibeli..tak cukup sila tambah dari poket tabung sendiri....

sebab kena ambik jugak share dari tabung, kenalah tunggu resit dari bengkel kereta. agak2 ada belen baru nak beli...tapi hati dah tekad kan..

jadi pada 24 July barulah membuat misi mencari hadiah...

dari lot 10, ke sg wang. 1 kedai ke 1 kedai bertanyakan harga dan warna....akhirnya...

bright yellow....ah yellow...nasib baik tak ambil purple ada muka hanna montana..bluwekkkk

come..come..my fingers cannot tahan lagi nak picit2

sarung saja RM20

balik rumah cepat2 nak on kan. kena caj 2 jam dulu

yeay koleksi kuning yang terbaru....zcat cakap aku macam teragak2 masa nak beli takde muka excited. sebenarnya aku dah tergamam. sebab puas aku cari kaler kuning takde. aku dah pasrah nak ambil ungu sebab aku suka jugak..last2 jumpa yang kaler kuning lepas tu stok last sekali...

background pun kuning..haha..oh yang atas tu adik zcat san punya..tapi version 1000. aku nye version 3000..jadi ringan sikit...yay pasni boleh main antaramuka...hahahah suka suka..... 

orang yang tak kenal aku mesti tertanya2 kenapa mintak hadiah macam ni..ada yang tanya kenapa tak mintak cincin..hahah..aku penggemar game okey..aku main game sudah berpuluh2 tahunla....

bukan aku tak boleh beli je masa dapat bonus, tapi kepala otak aku ni selalu fikir benda yang perlu dulu sebelum memenuhi kehendak diri. so ini ialah kehendak...dan kehendak telah tercapai...

buntang mata main game jelah pasni....drama tv pun tak tengok dah nanti...
Previous Post
Next Post

About Author

10 comments:

  1. haáh unik ni hadiah bday bli psp :) pape pun tahniah sbb kehendak tercapai.mmg cntik kale kuning tu bright je...

    ReplyDelete
  2. jgn zcat lalu pun dah tak nampak sudah hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Jangan main tu sampai lupa dunia, sudahlah... :)

    ReplyDelete
  4. kuning bijimata ku...mmg pasni ko layan game je la kan time jumpa pasti tak lekang...tapi aku tau ko suka..tahniah nok

    ReplyDelete
  5. minat kita sama la...berhajat juga nak beli psp nie..sekarang acu selesa bawa gameboy ke sana sini sebab ia nya kecik...tapi rasa nya nak kena upgrade gak gameboy nie sebab game nye dah tak banyak dijual dah

    ReplyDelete
  6. walaupun keluar bersosial dgn kwn2, aku dah start bek psp tapi aku main masa tgu org je..kwn dah dtg borak lagi penting. jgn jadikan gajet semasa halangan untuk bersosial..

    acu; sila la beli..murah dah yg version 3000 ni....saya mmg tunggu dah lamaaaaaaa..nak beli masa mula2 keluar mmg tak mampula....yg ni pun kena ada sponsor..hehehe

    ReplyDelete
  7. wa..bestnya hadiah..betul kata eri chan bila ada duit lebih pntingkan yg mana keperluan..ni mcm dpt duit terpijaklah kan br la leh beli kehendak...cntiklah psp tu..warna kuning..mesti mahalkan...

    ReplyDelete
  8. beb, kita sebaya rupanya :)

    happy belated birthday..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.