Monday, July 4, 2011

Part 2; Feel Good Run 2011 (With Celebrities)

selepas dah nampak zcat, aku dan dia pun sama2 pergi collect goodie bag. yay!!
dapat medal tauuuuuu..sekali dengan sijil

dalam plastik sijil dan medal ada kupon untuk collect goodie bag

yay dapat beg warna ungu...

beratur untuk secawan milo sejuk

hahahaha....demi milo sejuk....hujan sedang turun perlahan-lahan..tapi belum part kitorang berdiri

awww sape babap u ni?

ok hujan sudah basahkan tudung

selepas kelam kabut lari ke parking dalam 1 World..dia pun nak tunjuk medal gak..1st medal paling dia suka setelah beberapa marathon dia join.

tiba2 ternampak Baki Zainal. awesome! this guy so cool....speaking chinese fluently

hujan dah berhenti kita camwhore

Yay!!
lepastu kitorang pergi booth macam2...ambil aiskrim, minuman isotonik..apa yang free kami bedal...hahahaha...tak tengok persembahan artis2 pun..lagi zcat ni bukan kenal artis2 Malaysia..sangatla international je dia tahu macam Sheila Majid tu....

jam 930am kami bertolak ke 1MK nak mandi air panas kat FF. huhu....
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. Sangatlah bestnya join aktiviti sihat cenggini.. satu pengalaman menarik jugakkan.

    ReplyDelete
  2. mcm best je eri chan..mcm2 ada..siap dpt medal tu...cntik eri han pakai tudung pink tu

    ReplyDelete
  3. beshnyaaaa.......kan senang nak berpeluang camnieh kan ehehehe

    ReplyDelete
  4. seronok memang seronok...hehe aktiviti banyak...walaupun sekejap tapi yang penting crowd participate...huhu

    ReplyDelete
  5. pergh!! dah lama wa tak berlari2 nih..selulit pun dah bersenang-lenang ni..huhu

    ReplyDelete
  6. amboi semangat kesukanan dah ko ni..hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.