In

Part 1; Feel Good Run 2011 (With Celebrities)

yay! i made it!!!!!! lets pictures talk.....but 1st read my day on 3rd July 2011.

  • 430am - wake up. this is really insane! selalu ramadhan je bangun tido awal2.. nak sahur kann..
  • 500am - start the car engine. to pick up my zcat at Bandar Kinrara. we had plan it several days ago...
  • 530am - i saw him with the cat Oggy waiting infront of the house. huhu Oggy so comel....
  • 550am - arrived at Masjid At-Taqwa, TTDI..sempat berjemaah dengan Imam yang best..alhamdulillah..
  • 615am - breakfast 2 half boil eggs & teh tarik at Mosin SB restaurant at TTDI
  • 650am - park at 1 world hotel. rush up for warming up...but of coz camwhore dulu...hehehe
  • 740am - flag off run with celebrities for 3km only! yay!...tapi dah beratur belakang2 kannn.....jadi sampai kan lane start tu pun dah lewatla...fun run je kan....
  • 812am -  arrived...tunggu zcat san...nak collect goodie bag sama2 tapi aku masa ni dah amik medal pun...

muka suci dinihari

dah tukar baju





costume fun run...ingat nak try la next time cam giler2 jek diorang ni


7km runners..

hafiz...tinggi la dia ni...

strech dulu sebelum flag off

dan dan yang paling perasan sekali...bila gambar aku dan zcat termasuk dalam gambar2 yang diambil oleh pihak ntv7..kredit kat mereka..sila like FB ntv7..hehe

zcat dengan bandana...

haha zcat stretch salah angle..

tudung pink aku memang awesome..dari jauh dah nampak...Hafiz ada lagi la...kasi Ping jeles..haha
walaupun cuma keliling Seri Pentas untuk 3km run..penat gak..aku dahla dah berisi lemak ni..aku banyak jalan je..tapi jalan aku memang laju..tabikla ada yang siap tolak stroller anak2...memang 1 riadah yang menggembirakan.

tunggu nak flag off for 3km run


ni pic zcat sorang2..aku dah ke depan..sori dear...i laju tauu..hehe

Related Articles

5 comments:

  1. activiti yg healthy nie...
    zcat tu sesaja je salah angle...
    leh nampak dia bila bergambar hehehe

    ReplyDelete
  2. muka korang je enterprame heheh..aku rasa sebab tarikan tudung pink ko tu la dari jauh dah nampak..zcat lak ngan bandana..hamboii

    ReplyDelete
  3. haha..semua orang bergembira tak kira bangsa...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...