Saturday, July 2, 2011

Bib For Feel Good Run 2011 (With Celebrities)


saya akan kalahkan awak!
hari ni pergi ke Wisma OCM collect bib untuk feel good run esok. tempatnya dekat dengan stadium negara. cuaca panas, tapi nasib baik dapat parking bawah teduhan pokok.
tak ramai orang pulak masa ni
berlambak2...datang kena bawa bukti emel penerimaan bayaran. oh thanks to zcat,dia yang belanja..aku yang terkinja2 nak sangat masuk run ni
 
hehe tunjuk bib


kami dah mendaftar sejak April lalu dengan yuran RM25. tengok apa yang dapat macam lebih dari RM25..hehe

t-shirt dari new balance

bahagian belakang
botol minuman 500ml

guide book, face towel, and a bag.
esok 500am harus keluar dah ke sana. 630am start berkumpul di Seri Pentas. Yay!!
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. bestnya eri chan...mcm2 dapat yer..sy xpernah join acara larian mcm ni...selamat berlari eri chan...:)

    ReplyDelete
  2. selamat balik la yang penting tak pancit...kaki lenguh confirm!

    ReplyDelete
  3. beb baju NB tu..pehhhhh terbaek la ntv 7..takde lebeh ke

    ReplyDelete
  4. haha...kau masukla mana2 run mesti dapat baju...actually dah cover pun harga yuran tu..

    ReplyDelete
  5. aku dah tak larat nak lari2 ni walaupun perut makin kempis

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.