In

Nutox; Advanced Serum Concerntrate

selepas dah beli yang travel kit aku beli yang dalam best buy pack pulak. share bayar dengan Ping sebab dia nak cuba. dalam pack ni ada cleanser, toner & serum. jadi aku ambil serum je. harga di Guardian RM79.88. setelah dikira2..kami untung 36% dengan pembelian pek ini. uh uh....kalau beli 1-1 paling koman diskaun 15% je. bergantung pada farmasi nak buat sale berapa % la kan...


sampai sekarang belum cuba sebab nak habiskan travel pek punya...travel nan ao je setakat ni...sedih..sedih..

Related Articles

4 comments:

  1. iskk...jangan..jangan...nanti terpedaya...

    ReplyDelete
  2. ratu..teruskanla apa yang dipakai sekarang kalu dah rasa terbaik...i belum jumpa terbaik ni...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...