In

Cruise Tasik Putrajaya

hola! lepas balik kenduri terus ke Putrajaya sebab nak tengok Floria Putrajaya. tapi tiba2 nak naik cruise pulak. sebab?
RM15 untuk dewasa. perjalanan 20 minit. jika tiada diskaun RM30 untuk perjalanan 40 minit. diskaunkah? namun kami nak try jugak...lepas ni nak try malam pulak.



sebelum berlepas

jom naik Kelah

air free..dapat gak hilang dahaga


kami di tingkat atas. cuaca yang redup amat mendamaikan

dalam cruise. banyak je kerusi if nak duduk. tak laju jadi cool jek..

yah kapten Kelah

di bahagian depan tiba2 teringat Pulau Perhentian...

dah nak patah balik. kejap je


tangga ke atas

restroom pun ada. bersih tau.

bahagian belakang cruise dilarang masuk. so aku amik gambar melalui pintu

cubaan melarikan diri yang gagal. gyahahahahaa

kapten dah balik, kami pulak try nak jadi kapten. ada brani nak ikut kami? kekekeke


jom balik!

Related Articles

7 comments:

  1. yela kalau rm30 kan cam berat org nak naik kan.so rm15 tu kire ok la kan...

    ReplyDelete
  2. macam best je nok...nak dating sini la..huuhuh.baby moon

    ReplyDelete
  3. bestnya naik cruise tu..tp tulah kan diskaun ke mcm tu?startegi betul dorang ni...

    ReplyDelete
  4. diskaun harga, diskaun masa jugak yer. Ok lahkan.. dengan caj banyak tu boleh ler naik.

    ReplyDelete
  5. hepi befday 2 u.. :)semoga beroleh keberkahan didunia dan akhirat

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...