Sunday, July 10, 2011

Our Birthday Celebration At No 6

pertemuan kami malam tu bukan nak borak2 dan berkenal2 sahaja..eh semua dah kenal sesama sendiri, tapi zcat je first time jumpa diorang ni. hehe..selamat berkenalan dengan zcat san yer...amboi Mimy..dan-dan add dia kat FB..kekekeke..

reen telah belikan kek tengahari lagi. jadi aku diminta bawak balik kek sendiri ke rumah. kek ni untuk sambut birthday aku dan Ann la.. Ann sudah lepas..7 July..aku pulak 11 July..so buat 9 July..kan dah tengah2 tu..adil dan saksama dowh.






krispy kreme dari zcat san





she is 33

i am 34
thanks to all my beloved friends: Reen,husband Jeff and son Adam; Mimy and husband Megat, Ann and husband Faizal and especially to my Zcat San. mengenali korang semua seumpama menambah rempah ratus dalam dapur hidupku.

kami sangat bising malam tu..nasib takde jiran2 aku datang marah2 ke...hahahahah....
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. happy bday nis...smoga hari2 mendatang pasni lebih bermakna..sronok aku tgk korang ni...terasa mcm aku dah takde kawan2 untuk mende2 ni sme..sme dah pupus...byk masa habis ngan anak2 n family je...boring gak kdg2..

    ReplyDelete
  2. mahligaiAZMAS; tq!

    ratusiput; thanks....aku harap persahabatan dengan geng2 sekepala tak pupus...mereka diperlukan in any situation. you life will be good definitely.

    ReplyDelete
  3. hepy birthday eri chan..semoga pjg umur n murah rezeki..bestnya smbut nfan bff..meriah!

    ReplyDelete
  4. happy birthday fren...sis...bff....love ya..cepat kawen...tak sabar ni

    ReplyDelete
  5. walaupun dah ada anak, ada suami, ada kekasih...tak membataskan kita untuk bersama selamanya, big family ever

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.