Sunday, July 24, 2011

Hadiah Dari Ann

hadiah ke-3 dari Ann. masa lepak2 dekat alexis, tiba2 Ann keluarkan sesuatu untuk aku..yay...apakah...

bekasnya comel je...
hihi menambah koleksi mekap aku. lipgloss & celak mata. lipgloss ni rasa buah plum dan celak mata tu punyalah best disapukan dibawah kelopak mata bawah..oh jatuh cinta dengan estee lauder kah?
kalau aku pergi ofis tak pakai mekap, orang akan tegur muka aku pucat. kalau aku pakai sepanjang hari orang ingat aku period...aku ni sebenarnya mekap ikut mood. datang hari nak melawa, sanggup lepas solat pakai mekap balik. datang hari malas..pagi2 nak pergi kerja tu sapu sunblock je.....kekekeke
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. Lipgloss kaler Purple tu nampak sangat best!

    Ekslusif tuh.

    Kak Azie pun mekap ikut mood gak. Tapi kalu hari Sabtu, gerenti tak mekap.

    Melepak Tanpa Kepak...!

    ReplyDelete
  2. meriahhh ko punyer hadiah beB! sukerr!! :)

    ReplyDelete
  3. wahhh. Estee Lauder tuh.
    i hari2 gi keja tak pakai mekap pun. sebab tak boleh pakai, keja dalam clean room. weekend je boleh melawa sikit..

    ReplyDelete
  4. weewiit eye pecil color hitam ke nok

    ReplyDelete
  5. kak AA; memang best..

    neena; mestilah aku sukerrrrr..

    cik jatt; clean room? makmal biology kah...

    mimy; yer..mula2 ingat gold rupanya hitam. mata pensil dia memang bestla....

    ReplyDelete
  6. nasib ko suka noks...aku main gamble beli je tanpa bertanya2

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.