In

Hadiah Dari Kawan2 SeOffice

oh last friday sambut birthday kan. 9 orang sambut kali ni. ada 3 orang sebaya aku. tapi ahem, aku yang nampak paling muda. diakui oleh orang yng seusia aku. hahahah...sila jaga pemakanan dan rupa hendaklah ceria. hati tak boleh busuk. mesti muka sentiasa nampak muda..umur naik tiap2 tahun.

kek lobak best daripada Golden Oven dalam Ampang Point ni ha. tapi tak snap gambar, yang pasti aku makan banyak. hadiah apa aku dapat?

hadiahnya

apakah?





penggantung beg. yang pasti boleh ditukar bentuk lain kalau tak suka..
oh ya memang aku dah tukar pun..bukan kaler kuning tapi kaler hijau..hehehe..
tapi aku tak sempat snap lepas tukar..

dah dapat terlupa pula nak guna. bagus sangat.....pelupa!

Related Articles

5 comments:

  1. aku suka ....berguna tang makan kat kedai..susah nak letak beh

    ReplyDelete
  2. wah bestnya.. akak, klo nk belanja sj berbuka puasa di alu2kan.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. byk dpt hadiah ni...cantik tempat gantung bag tu...lama teringin nak bli tp tak terbli2..

    ReplyDelete
  4. mimy, memang dah lama teringin jugak. dah tu ditanya nak apa, jawab jelah..hehe

    SJ; akak buka pose dengan mak je kat rumah...minum teh bujang..hehehehe

    ratu; silala beli...yang pasti ini harganya RM30..bergantung kepada corak..dan hiasan

    ReplyDelete
  5. aku ada yang merah punye...sebijik sama la pulak

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...