In

Chillis, Mid Valley

lepas run-run dan mandi-manda di FF, zcat belanja makan kat Chillis, MV. dah bertahun rasanya tak pergi...mencuba makanan baru yang namanya aku ingat da mushroom jek...
tostada chips RM10.95. boleh refill sampai muntah. sos dia sangatla sedaps..

apple juice RM8.95 boleh refill jugak

guava juice RM8.95 pun boleh refill tapi aku tak refill..ngantuk wehh

isi atau inti

Muchjack Combo RM40.95 adacampuran daging & ayam serta cendawan


roti ni boleh refill...arghhh7 keping, aku makan 2 keping je tau
ambil roti, letak inti2 tu kemudian taruhla combo tadi....
jadilah macam ni..pastu makanla....

total semua termasuk service chg 10%, govt tax 6% RM80.95 tapi budak tu tak pulangkan 5 sen. kau bayangkan kalau 10 pelanggan datang tak pulang 5 sen...boleh buat tabung arnab kat kaunter...
muka kitorang aku saja tanak letak...muka macam tu jugak...lepas lari makan banyak2 jugak...tapi sekarang aku cuba kurangkan nasi.. makan heavy2 di hujung minggu sahaja....

Related Articles

6 comments:

  1. sostada tu penah tgk satu rancangan tv chef apa ntah buat.senang gak bahan2 dia.mmg mkn ngan nachos.ble dipraktikkan kalau kengkawan dtg lepak umah sok...new menu kan...mak ah combo tu mahaiiiinyee...tertelan ayak liur kejap :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya...dah lama xmkn kat chillis..asben xbape gemor....

    ReplyDelete
  3. chilis nya portion adalah semput untuk di habis kan..tapi sedappppppppp

    ReplyDelete
  4. aduih...terus mengidam nk makan chicken crisper..iskh

    ReplyDelete
  5. pemakanan yang bagus selepas bersenam hihihihi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...